Jobbat idag



Idag har jag som sagt varit och jobbat på IKEA.. Roligt som sjutton. Har verkligen saknat stället dom här veckorna!  Nåja det kommer att bli mer jobb där för mig fick jag höra av chefen idag..  :-)

Har som inte så mycket mer att berätta för tillfället, känner mig ganska mör så jag tror att jag lämnar det därhän ikväll och återkommer imorgon.


Godnatt o sov så gott.



Skogsdag



Idag har vi varit i skogen i flera timmar, Vi hämtade upp Linda så hon var med i kanske 1 1/2 timme där på slutet så det blev en riktigt trevlig eftermiddag bland buskar o snår.
Att vara i skogen är ju ren terapi. Det är alldeles tyst och man går där i sina egna tankar. Men nästa gång ska jag ta kaffe med mig och sitta där på nån stubbe och göra ingenting, bara vara. Det ser jag fram emot!

Imorgon ska jag o jobba på IKEA igen.. Kul kul!! Ska bli så roligt att träffa alla underbara arbetskamrater igen! För alla och då menar jag alla (som jag träffat iaf) är verkligen jättetrevliga och hur gulliga som helst. Dom tog emot en med öppna armar och hjälpte till när man var så där förvirrad som man kan vara när man börjar ett nytt jobb, speciellt om man inte jobbat med det tidigare.  Det är tack vare dom som jag trivdes där från första stund! Under hela sommaren när jag varit där så har jag aldrig hört en enda människa säga nåt ont om någon annan arbetskamrat eller någon annan heller för den delen. Det verkar vara ganska befriat från skitsnack osv.  åtminstone så säger dom inget åt oss som är nya iaf. Tvärtom så lyfter dom varandra och ger varandra beröm och puschar varandra i rätt riktning.  Cheferna är också såna som lyfter personalen och hejjar på och ger beröm oftare än kritik.  Ett drömställe att jobba på helt enkelt. I alla fall för mig.

Nä nu är det dags för sängen så jag orkar upp i morgon.

Sov så gott


Älgstek & kantareller



Igår var jag till Linda & Fredde och hälsade på och åkte därifrån med en älgstek och färska kantareller.. så idag blir det älgstek med smörstekta kantareller till middag...!  Det är så länge sedan jag åt älgkött så det är verkligen en lyxmiddag på G här...Tack så jättemycket Linda & Fredde!! 
Jag tänkte ge mig ut i skogen idag och se om man kan hitta några kantareller.. det är sååå gott...

Har inga andra planer för dagen än att försöka tvätta och plocka lite här hemma. Har möblerat om så nu börjar det likna nåt..  Tror att jag t.om ska försöka få upp mina tavlor.. jag funkar ju som så att jag måste "bo in" mig innan jag börjar spika upp tavlor o sånt.. Jag flyttar runt möblerna och känner hur det känns innan jag verkligen bestämmer mig för hur jag vill ha det.. har bott i denna lägenhet sen dec. 2007 och har inte hängt upp tavlorna i tv-rummet ännu.. Men nu börjar det närma sig.  Alltid nåt...

Nä nu är det dags att börja dagen


Kl: 22.04

Har fått gjort en hel del idag.  Tvättat, städat, varit i skogen och promenerat, lagat mat.. (Mmmm.. älgstek & smörstekta kantareller ifall nån inte kunde gissa det  :-D  )  Men inga tavlor blev upphängda men det tar jag imorgon.

Nu ska jag koppla av framför Tv:n innan sängdags... Ha en fin fortsättning på kvällen.





bra tid i livet



Uppdatering pågår....

Få se nu...  har det hänt nåt sen sist??  Eeh.. Nej det har det inte!  Iaf inget dåligt.. Det händer ju saker hela tiden men nuförtiden så är det mest positiva saker eller åtminstone ganska så vardagliga.

Tog mig faktiskt tid att fara till min favorit Linda idag.. Har lite dåligt samvete för att man inte hälsar på där oftare.
Är så full av beundran av denna kvinna och hennes blivande man.. Där kan man tala om att dom har kämpat  och kämpat och kämpat, och vunnit!  Bra gjort av dom!

Annars så har helgen varit lugn,. Sonen har haft en kompis här och dom har suttit och spelat på datorn hela dagen igår och halva natten och fortsatt imorse... Att dom orkar!?

Nu ska jag gå och ta mig en thé kopp o sen blir det nog att varva ner framför tv:n



RSS 2.0