Allt möjligt



Idag har jag tänkt ta tag i sånt som legat vilande i väntan på...  ja vadå? I väntan på att jag ska ta tummen ur det berömda och göra det kanske!..! Skulle vilja åka till Luleå idag och bara gå omkring och göra ingenting men det känns som lite onödigt.
Tycker att jag har en massa krav och måsten på mig som jag inte riktigt orkar leva upp till just nu, så jag sorterar friskt och försöker välja ut och rangordna.. Viktigast först!  Nog om detta!

Har precis ätit frukost och ska nu hoppa i nå kläder och masa mig ner till tvättstugan, finns en hel del tvätt.

Uppdaterar under dagen...

Ha en fin dag!





Den lediga dagen gick om intet!




Skulle ha varit ledig idag men hon som skulle jobba blev sjuk, inte mycket att göra åt det utan bara rycka upp sig och jobba.!.  Hade ju dock planerat min dag och det är ganska så störande när det inte funkar! 

Gårdagen gick i ett enda jehu.. Saker och ting bara avlöste varandra hela långa dagen. När kvällen kom var jag så slut så jag knappt orkade se Greys anatomy, och det vill jag inte missa för allt i världen! :-D

Jobbar till 16.00 i bästa fall... OM hon som ska avlösa mig nu dyker upp... Det är osett ännu! Strul, strul strul!

Nu ska jag göra mig klar för dagen..




Dagens begivenheter

Jaha, då var denna underliga dag till ände! För en riktigt underlig dag har det varit!
Var ju då först på en aktivitet som min "jobbcoatch" hade kommit på att jag ska göra. En sorts kurs där vi ska lära känna oss själva..??....  Hmm, tror nog att jag känner mig själv efter att ha levt med mig själv i 41 år!  Nåja, jag ger allting en chans iaf...Tiden lär ju visa om det hjälper mig till ett fast jobb.....

Sen har det varit händelser som jag inte kan eller vill gå in på här... Men en hel del förändringar är på intågande iaf.  Även där får tiden utvisa om det är bra eller mindre bra....

Har ju även varit på första steget i min utredning.. Intressant! Idag var det inte så mycket mer än att vi pratade om allt möjligt,, som man kanske gör när man träffar nya människor. Det var tal om mig naturligtvis men även om dom.. Vem dom är, utbildningar osv.  Tror nog att det där blir bra! Trivdes med dom så här som första intryck och det är ju viktigt.. Dom ska ju ändå rota i mitt innersta jag!

Dagen har snurrat på i en hiskelig fart och jag har i stort sett bara haft att följa med! Hoppas dock på en lugnare dag imorgon...

Nu är det sängen som gäller, är helt slut!

 

Godnatt...



Så, nu är denna dagen till ände!

Imorgon börjar min utredning som sagt var, det ska bli väldigt intressant och spännande och se vad den visar. Vet inte hur länge en ADHD utredning tar men det visar sig ju.

Har umgåtts med Linda & Fredde en sväng, skönt att allt löst sig. Men det är ju så att om man är bästa vänner så kan man och framför allt FÅR man bli arg på varandra.!. Även om man är dom bästaste av vänner så tycker och tänker man inte likadant i exakt alla lägen.. Man får och ska kunna rasa av sig! Det är vad som händer efteråt som avgör och visar vilken sorts vänner man egentligen är...
Jag är ju sån att jag tvärtänder men det går lika fort över igen.. För mig var saken utagerad samma kväll men Linda behövde lite längre tid på sig.. Helt okej faktiskt.. Man är olika som människor!




Ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
Mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden!

Den håller i alla lägen!!!


Nåja.. Nu är det dags för sängen för mig.. sov så gott!




Linda!

Phu, det var slitsamt, varm blev jag också, men nu är den på plats, såja, nu har jag hängt upp solen till dig, ha en fin dag!

Livet i smått och stort

Imorgon påbörjas min ADHD utredning. Ska bli skönt att äntligen få det gjort!

Jag har levt hela livet med mig själv och skapat mina egna taktiker för att klara vardagen, så i sig så förändras väl inte världen så mycket för mig om jag har diagnos eller inte, men det ger en förklaring på saker och ting.
Sen kanske jag kan få hjälp att styra upp min kaosliknande tillvaro och det i sig är en ordentlig vinst!

Har ju ingen aning om hur länge en sån här utredning tar men det får väl ta den tid den tar. Kommer att uppdatera i ämnet...

I övrigt så har det varit ganska bra på dom flesta fronter.
Dottern är drogfri och har ett JOBB! Härliga tider!
Sonen sköter sig och sitt ganska bra..  Han har bytt till en mindre lägenhet och det var det bästa han gjort! Han orkar hålla ordning där på ett annat sätt. Ska föressten dit och hälsa på idag.

Nähäpp, nu är det dags att göra sig klar för att ta emot vad dagen än har i beredskap till mig!

Ha en fin dag!





RSS 2.0